Fluxer verdeelt vanuit haar uitgebreide stock een gamma aan afsluiters, kleppen, appendages en instrumentatie aan de industriële klant. Minstens zo belangrijk als de keuze van de meest geschikte afsluiter, klep of meetinstrument, is de correcte installatie en/of configuratie ervan. Daarom wordt u van bij uw eerste contactopname geholpen door onze specialisten die uw productie en applicatie onder de loep nemen. We beklimmen uw silo’s of duiken onder uw tanks, zodat u kan rekenen op de meest geschikte oplossing en de juiste samenstelling van uw toestel.

De selectie van hoofdzakelijk Europese leveranciers ligt aan de basis van de aanvoer van afsluiters en kleppen van de allerbeste kwaliteit.

Fluxer is uw gecertificeerde partner in flow. Als Siemens approved partner in procesinstrumentatie, willen we ons focussen op het optimaliseren van uw productie proces. Om de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw productie te garanderen zijn nauwkeurige meetgegevens een onmisbare schakel. Samen met u adviseren en selecteren onze specialisten procesinstrumentatie en automatisatie alle meetinstrumenten op maat van uw toepassing. Bovendien kan u tot lang na de installatie bij ons terecht voor technisch advies en ondersteuning.

Jong en dynamisch familiebedrijf

Fluxer zag het daglicht in april 2014 en bedient met een gamma kleppen, afsluiters, appendages en instrumentatie onder meer de voedingsindustrie, piping- en constructiebedrijven, machinebouwers, slachthuizen en afvalverwerkingsbedrijven. Samen met de klant analyseren we zijn productieproces wat ons toelaat de juiste producten voor iedere applicatie te selecteren en te leveren. Bovendien beschikken we over een eigen atelier voor montages, dat is uitgerust met professionele metaalbewerkingsmachines en lasapparaten. Ook de noodzakelijke testapparatuur is bij ons aanwezig zodat we steeds een optimale kwaliteit van de geleverde producten kunnen garanderen.

'Dankzij ons gedreven team, ons groot kwaliteitsbesef en onze permanente honger naar kennis en innovatie is Fluxer uw referentie in afsluiters, appendages en instrumentatie met absolute focus op klantentevredenheid.'

Ann-Sofie VannesteFacturatie051 20 71 41annsofie@fluxer.be

Jeroen VandecasteeleEngineering051 20 71 41jeroen.vandecasteele@fluxer.be