Vandaag open van 08u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00.

Fluxer is uw gecertificeerde partner in flow.

Met een gedreven team is Fluxer uw partner voor kwalitatieve afsluiters en hun aandrijvingen, appendages en procesinstrumentatie.

Met een centrale ligging in West-Vlaanderen, bedienen we de procesindustrie, waterzuivering, constructeurs en studiebureaus. Als troef hebben we de technische kennis en ondersteuning van de productspecialisten. We hebben een ruime voorraad van snel leverbare hoogwaardige merken aan een correcte prijs.

Als Siemens approved partner in procesinstrumentatie, willen we ons focussen op het optimaliseren van uw productie proces. Om de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw productie te garanderen zijn nauwkeurige meetgegevens een onmisbare schakel.

Samen met u adviseren en selecteren onze specialisten procesinstrumentatie en automatisatie alle meetinstrumenten op maat van uw toepassing. Bovendien kan u tot lang na de installatie bij ons terecht voor technisch advies en ondersteuning.

Dankzij ons gedreven team, ons groot kwaliteitsbesef en onze permanente honger naar kennis en innovatie is Fluxer uw referentie in afsluiters, appendages en instrumentatie met absolute focus op klantentevredenheid.
Voorraad

In ons magazijn hebben wij een ruime en dynamische voorraad afsluiters, appendages en instrumentatie.

Eigen transportdienst

Franco levering vanaf €500 tot op werkvloer en zelfs tot in de werfkeet .

Opleiding

Onze medewerkers worden zowel intern als door externe partners bijgeschoold in hun vakgebied.

Klantengroepen

Door u aan een klantengroep toe te wijzen, kunnen we steeds de beste prijs voor uw sector aanbieden.

Service & advies

Advies op maat en service op locatie.

Montage afdeling

Moet er een aanpassing gebeuren aan uw afsluiter? Onze techniekers installeren en finetunen volgens de regels van de kunst.