Betere drinkwaterkwaliteit met de 9000-serie van Goetze

20 mei 2021

Deze nieuwe drukreduceerventielen onderscheiden zich vooral door hun eenvoudige bediening en afstelling. Ze bieden maximale prestaties en robuustheid aan milieubewuste gebruikers voor een grote verscheidenheid aan industrieën en toepassingen.

De bronzen drukreduceerventielen van de 9000-serie worden vooral gekenmerkt door hun loodvrije behuizing. Dit betekent dat er geen verontreinigende stoffen in het drinkwater terechtkomen. Dit beschermt het milieu door zware metalen te vermijden.

Innovaties vereisen altijd het gebruik van nieuwe, geavanceerde materialen. Voor het eerst gebruikt Goetze KG polymeren in zulke grote hoeveelheden met de 9000-regelaar. Het hoogwaardige materiaal die vooral gebruikt wordt voor medische toepassingen, wordt gekenmerkt door zijn weerstand tegen cavitatie. Naast de transparante filterdop is de klep ook gemaakt van robuust polymeer. De filter met een fijnheid van 160 μm in het inlaatgedeelte beschermt de tandwielkast en de installatie erna tegen verontreiniging. Hij is makkelijk te reinigen zonder de veer te verwijderen en zonder de uitlaatdruk opnieuw in te stellen.

Ook op zoek naar een vergelijkbare oplossing?

Wij horen graag waarmee we u verder kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Wens je onze catalogus?